Vi er en forening for alle med interesse for Amerikanske biler.

Vi henvender Os til både dem som ejer en af slagsen, og også til dem som har interessen, men som måske går og sparer sammen til en "flyder" eller en "muskel"-bil! Det vigtigste er drømmen og interessen - Det er første skridt!

Vi har medlemmer i hele Nordsjælland, og som udgangspunkt danner foreningslokalerne rammen for planlægningen af årets forskellige  arrangementer, og hvad vi deltager i, i løbet af sommeren!

årlige arrangementer

Samtidigt er der også forskellige årlige arrangementer i lokalerne, som varierer lidt. En af festerne ligger nogle gange tæt op ad fastelavn, hvilket tidligere har skabt et par ret sjove fester! Vi fejrer Vores fødselsdag (foreningen er dannet d. 29 April 1991) i foråret, inden alle de udendørs arrangementer starter. Vi plejer også at have en julefrokost, hvor medlemmer og deres familie mødes til en god gang julemad. Den sidste Onsdag inden juleaften, mødes vi til en gang æbleskiver med gløgg og ønsker hinanden "Glædelig jul".

Klubaften hver torsdag

Der er fast klubaften hver torsdag kl. 19.00 hvor døren er åben for medlemmer og andre nysgerrige personer. Her kommer de forskellige medlemmer og hyggesnakker og får sig en øl eller en kop kaffe i vores bar. Hver den første Torsdag i måneden bliver der afholdt klubmøde kl. 19.00, hvor alle aktive medlemmer møder op. Hvis du har lyst til at møde mange af vores medlemmer, er det dagen at dukke op på.

Bliv medlem!

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem, kan det anbefales at møde op den første torsdag i måneden, da du så direkte kan søge om at blive optaget som prøvemedlem. Som prøvemedlem har du ingen forpligtelser og behøver ikke tage stilling til, om du vil være aktivt eller passivt medlem med det samme. Det er gratis at være prøvemedlem, men til gengæld kan du højst være det i 1 måned. Vores kontingent koster kr. 250,- i kvartalet. Hvis din samlever/kæreste også ønsker medlemskab, er der 50 % rabat på kontingentet for ham/hende! Hvis du vælger at være passivt medlem, uden stemmeret til klubmøderne, men bare hænge med og hygge, så er det halv pris.

Hvis du/I vil vide lidt mere, så tøv ikke med at kontakte en af Vores bestyrelsesmedlemmer for yderligere information! Vi vil gerne dele Vores hobby med så mange som muligt, og gerne igennem Vores medlemskab! Det er jo som bekendt nemmere at opnå fordele hos både forsikringsselskaber og diverse firmaer, hvis man er en større gruppe mennesker!